Новости

06. фебруар, 2018.

Федерални министар расељених особа и избјеглих лица г-дин Един Рамић у званичној посјети општини Осмаци

05. 02. 2018. године Федерални министар расељених особа и избјеглих лица г-дин Един Рамић  са сарадницима био је у званичној посјети општини Осмаци и том приликом је одржан радни састанак са начелником општине Љубом Петровићем и руководством општине. 

Тема радног састанка била је реализација пројеката у протеклом периоду као и сарадња у будућем периоду. 

Начелник општине Љубо Петровић је изразио задовољство досадашњом сарадњом са Федералним министарством расељених особа и избјеглих лица као и са министром Рамићем лично на реализацији пројеката на територији општине Осмака чији укупан износ у протекле три године износи преко 1893.000.00 конвертибилних марака те му овом приликом уручио захвалницу испред општине Осмака.

Начелник општине Љубо Петровић је рекао да такође општина Осмаци очекује да у текућој години а у сарадњи са Федералним министарством буде и завршен започети пројекат изгрдање тротоара и проширење трасе пута Осмаци центар - Саџевац.

Министар Рамић је указао на чињеницу да повратници који живе на територији општине имају право на економску и сваку другу подршку од стране овог министраства а све у циљу стварања бољих услова за повратак и опстанак повратничке популације на овим просторима.

Подели: