Novosti

Poziv na Javne konsultacije za stratešku platform

Poštovani građani opštine Osmaci,

U toku je izrada Strategije razvoja opštine Osmaci  za period 2022-2028 godina koja predstavlja ključno-planski dokument opštine, koji treba da podstiče budući rast i razvoj opštine. Strategija razvoja predstavlja osnovu za izradu detaljnih planova i programa u pojedinim oblastima i sektorima, kreira podlogu za praćenje napretka, te podstiče saradnju i dogovor u planiranju različitih nivoa vlasti.

Razvojni tim opštine Osmaci , uz tehničku i stručnu podršku obezbjeđenu kroz Projekat integrisanog lokalnog razvoja ( ILDP), a koji predstavlja zajednički projekat Vlade Švajcarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda u BiH (UNDP), je uradio NACRT Strateške platforme koja obuhvata situacionu analizu, strateške fokuse, viziju razvoja i strateške ciljeve.
U skladu sa navedenim, informišemo vas da su u toku javne konsultacije za Nacrt Strateške platforme, a koju možete detaljnije pogledati u priloženom dokumentu na web stranici opštine Osmaci u rubrici "Dokumnetacija", sekcija "Strateški dokumenti", te na isti dati svoje prijedloge, komentare i sugestije.
Komentare, prijedloge i sugestije možete slati putem e-maila na adresu vlado.kapur@gmail.com ili pisanim putem na protokol Opštine uz naznaku: „Za koordinatora Opštinskog razvojnog tima Osmaci: Javne konsultacije / Strateška platforma“.

Rok za dostavljanje prijedloga, komentara i sugestija je 11.02. 2022. godine, do 16:00 časova.

 

Podeli: